Gemengd koor Het Zonnelied

Zingen van de heilige mis op zondag 23 februari om 11 00 uur in de Paterskerk. Inzingen om 10.30 uur. Op maandag 24 februari geen repetitie. Afmelden bij Lies Geuijen via telefoon 06-18242600. Voor informatie kan contact worden opgenomen met A. van Steen via telefoon 588131, bezoek een repetitie op maandagavond of e-mail gemengdkoorhetzonnelied@gmail.com.

Crescendo

Seniorenkoor Crescendo is een koor voor 50-plussers die met plezier zingen. Wie ook graag zingt is van harte welkom om tijdens een repetitie kennis te komen maken met het koor. Het koor repeteert iedere woensdag van 18.00 tot 19.30 uur in de Galmhut aan de Langeweg 92 in Venray. Voor meer informatie: Hanny Craghs, telefoon (0478)582791.

Confetti

Confetti is een close harmony groep bestaande uit een twintigtal dames en heren. Woensdag 26 februari geen repetitie. De repetities zijn op woensdag van 20.15 tot 22.15 uur in het gebouw van Omroep Venray aan de Langeweg. Concert zondag 19 april in Schouwburg met Orkest Rooyal. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.confetti-venray.nl of langskomen op woensdag.

Venrays Mannenkoor

Repetitie donderdag 20 februari 19.30 uur. Donderdag 27 februari 19.30 uur jaarvergadering in De Witte Hoeve aan de Gasstraat 5 in Venray. Afmelden kan via e-mail afmeldenvmk@ziggo.nl of via telefoon 06-28159568. Mannen die lid willen worden, kunnen vrijblijvend binnenlopen om een repetitie bij te wonen. Ook kunnen ze zich melden bij een van de koorleden of via e-mail info@venraysmannenkoor.nl. Oud papier kan naar de VMK-container bij de Welkoop aan de Zuivelweg in Leunen worden gebracht. Voor meer informatie omtrent het koor, optredens en andere activiteiten kijk op www.venraysmannenkoor.nl.

Vocal Group Transparant

Geen repetitie op woensdag 26 februari. De eerstvolgende repetitie is op woensdag 4 maart. Dit is de generale repetitie voor het optreden van zaterdag 7 maart. De repetitie wordt gehouden in de Witte Hoeve in Venray van 20.00 tot 22.15 uur. Zaterdag 7 maart zingen in gemeenschapshuis D'n Binger aan het Alexanderplein 2 in Meijel bij het voorjaarsconcert van Femmes Vocales. Het concert begint om 19.30 uur. Transparant is op zoek naar nieuwe leden. Wie het leuk lijkt om mee te zingen, kan een repetitie bijwonen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Chantal Biersteker via telefoonnummer 06-12574551 of via e-mail info@vocalgrouptransparant.nl. Meer informatie is te vinden op www.vocalgrouptransparant.nl.

Ars Musica

Groot vocaal ensemble Ars Musica is een gezelschap van enthousiaste zangers en zangeressen. Het zangrepertoire is heel divers van klassiek tot moderne zang. Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigent Jos Ardts. Ook dit jaar heeft Ars Musica op muzikaal gebied mooie stukken te bieden. Het koot repeteert wekelijks in de Kemphaan op dinsdag van 20.00 uur tot ongeveer 22.15 uur. Iedereen die van zingen houdt en graag deelneemt aan koorzang is van harte welkom. Kom gerust een kijkje nemen op een repetitieavond. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Sylvia Hudales via telefoon (0478)568561.

Zangers van St. Frans

Repetitie vrijdag 21 februari om 19.15 uur voor alten en sopranen, om 20.15 uur komen de tenoren en bassen erbij om samen te zingen tot 21.30 uur, hierna gaan de mannen nog door tot 22.30 uur. Dinsdag 25 februari geen repetitie vanwege carnaval. Zondag 1 maart zingen in de Paterskerk. Jongens en meisjes die graag zingen, zijn welkom bij het koor. Kom gerust binnen in de Galmhut aan de Langeweg 92 in Venray op dinsdag of vrijdag rond 19.30 uur om eens te kijken hoe het er aan toe gaat. Ook tieners zijn van harte welkom.

Koor Chrisko

Wekelijks repetitie op maandag om 19.30 uur. Maandag 24 februari geen repetitie. Zaterdag 21 maart 18.00 uur heilige mis in Paterskerk. Bezoek www.koorchrisko.nl voor verdere informatie of neem contact op met Marly de Haart via telefoon 588176 of met Norma Ansinger via telefoon 585234.

Den Hoender

Het programma van Den Hoender voor de komende week. Donderdag 20 februari koersbal VVO Noord-West, 19.30 uur zevende kaartavond en de laatste van deze serie. Zondag 23 februari wegens carnaval de hele week gesloten.

Groei&Bloei

Na 16 jaar heeft Henny Linders tijdens de jaarvergadering afscheid genomen van het bestuur Groei&Bloei afdeling Deurne/Venray. Henny was bekend bij vele kwekers in Nederland en België. Hij organiseerde al die tijd de jaarlijkse plantenmarkt-tuinmarkt in mei op de markt in Deurne. Op de achtergrond zal hij bij de organisatie van de markt betrokken blijven. Jaarlijks verzorgde Henny voor de leden ook een eendaagse tuinreis naar tuinen in Nederland, België of Duitsland. Voorzitter Francien Koolen dankte hem namens de vereniging voor zijn inzet. Tijdens de jaarvergadering werden de jubilarissen gefeliciteerd. Chris Jansen uit Venray is al 40 jaar lid van de vereniging. De leden Marijke Broerse en Peter van de Crommenacker uit Deurne en Miet Sonnemans uit Neerkant zijn gehuldigd met hun 25-jarig lidmaatschap.

Computerclub

Computerclub Venray houdt elke vrijdag een clubavond van 18.00 tot 22.00 uur in De Kemphaan aan het Kennedyplein in Venray. Wie een probleem heeft met de computer of een vraag is van harte welkom. Neem alleen de computer mee; beeldscherm en toetsenbord zijn aanwezig. Wordt het probleem verholpen, dan wordt een bijdrage van € 15,- gevraagd voor een half jaar lidmaatschap. Voor € 30,- is het lidmaatschap voor een jaar voldaan. E-mail info@computerclubvenray.nl, www.computerclubvenray.nl.

Oud papier

ATV Venray haalt op woensdag 26 februari oud papier op bij bewoners van de straten Zandakker, Schutsboom, Vendel, Groenewoltsepad, Kruisstraat, Sint Franciscuslaan, Sint Antoniusstraat, Paterslaan e.o. en de straten in Molenklef, Vlakwater, omgeving Werckenslaan, Aan den Dril e.o. Merseloseweg. Uiterlijk 18.30 uur het oud papier in dozen of gebundeld aan de straatkant gereed zetten. Ook bestaat iedere vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur de gelegenheid om oud papier, gebundeld of in dozen, te deponeren in de papiercontainer, die geplaatst is aan de Weg in den Berg, hoek Veltumse Kleffen/Kulutweg.

De Springplank

De kinderen vanaf vijf jaar tot en met groep 5 van de basisschool hebben maandag 24 februari geen club in verband met carnaval. Dit geldt ook voor de jeugd van de groepen 6, 7 en 8 op dinsdag 25 februari.

DOEN! Activiteitencentrum

DOEN! Activiteitencentrum bruist. Zo'n vierhonderd deelnemers vinden wekelijks hun weg naar de Prins Bernhardstraat 12a om een van de ruim dertig verschillende activiteiten uit te oefenen. Op woensdag 4 maart start de workshop website bouwen. Met behulp van WordPress kan zelf een website worden gebouwd. Wie ervaring heeft met Windows, internet en Word, kan aan de slag. De workshop/cursus start om 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.doenvenray.nl/website-maken-met-wordpress/ of neem contact op via telefoon (0478)580789.