Mosselavonden bij Goesting

Venray | In samenwerking met Vishandel Camps wordt op 11 maart een tweede mosselavond georganiseerd bij Proeflokaal Goesting.

Op deze avonden kunnen de aanwezigen genieten van onbeperkt mosselen die op verschillende manieren bereid worden door Eduard Camps. Eduard is geen onbekende in het Venrayse, met zijn verkoopwagens doet hij iedere maandag de Venrayse markt aan om vervolgens door te trekken naar Oostrum. Op de andere weekdagen is hij in diverse andere dorpen in en rond Venray te vinden.

Naast de natuurlijke en meer traditionele bereidingen worden de mosselen ook bereid in diverse soorten bier en zijn bier-spijscombinaties te maken uit het ruime assortiment van Proeflokaal Goesting.

De eerste mosselavond op woensdag 12 februari was dusdanig snel uitverkocht dat de initiatiefnemers direct een tweede avond eraan vastgeknoopt hebben. Op woensdag 11 maart vanaf 18.30 uur zijn de liefhebbers van mosselen van harte welkom om te komen genieten, natuurlijk onder het genot van een passend wijntje of biertje.

Kaarten à 17,50 euro voor deze mosselavond bij Goesting zijn te koop via www.venraytickets.nl.