Jumpers'76 wint weer

Lieshout | In de tweede klasse was er opnieuw winst voor de basketballers van Jumpers'76. In en tegen Lieshout werd overtuigend de zege binnengehaald: 47-71.

Tegen de iets hoger geklasseerde thuisploeg ging Jumpers'76 uitstekend van start in het eerste kwart. Na een 7-7 tussenstand liepen de gasten door zes punten van Dirk Laurense en Patryk Wojtysiak uit naar een marge van tien: 10-20. Het tweede kwart werd geopend met een driepunter van Jacub Juszizuk. Jumpers'76 speelde met veel overtuiging en was duidelijk de bovenliggende partij. Met slechts zes punten tegen liep de voorsprong op naar een 16-40 ruststand. Ook na rust opende Jumpers'76 sterk met een driepunter van Jorik Wulterkens. De thuisploeg had moeite met de fel spelende gasten die ook in de derde set de marge naar meer dan dertig punten tilden: 24-57. In het slotkwart liet Jumpers'76 de teugels iets vieren, de zege kwam echter geen moment in gevaar. Op zaterdag 15 februari spelen de Venrayse basketballers thuis tegen BC Virtus 2. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 17.45 uur.

BC Lieshout-Jumpers'76 47-71 (16-40). Topscorers Jumpers'76: Jacub Juszizuk en Dirk Laurense (beiden 18 punten) en Patryk Wojtysiak (15).