Merselo over de knie bij koploper

Merselo | De korfbalsters van Merselo waren zondag duidelijk een maatje te klein voor Arcades. De koploper van de eerste klasse B was in de Raaijhal in Overloon met 5-16 te sterk.

Merselo werd vanaf de eerste minuut overdonderd. De bezoekers kwamen al snel op een ruime voorsprong: 0-6. Arcades sloeg telkens toe en Merselo had geen passend antwoord. Diverse kansen werden door de thuisploeg om zeep geholpen en Arcades liep uit naar 3-10. Na rust bleven de bezoekers de bovenliggende partij en Merselo ging met 5-16 kopje onder.

Merselo is terug te vinden op de derde plek in de eerste klasse B. De ploeg pakte zeven punten uit acht wedstrijden. Koploper Arcades uit Deurne staat een straatlengte voor. De lijstaanvoerder pakte veertien punten uit acht duels. Merselo speelt nog vier wedstrijden in de zaalcompetitie. De laatste binnenwedstrijd wordt gespeeld op 29 maart. Dan is opnieuw Arcades de tegenstander.

Merselo speelt zondagochtend tegen hekkensluiter Lottum. Het duel in De Raaijhal in Overloon begint om 11.15 uur.

Merselo-Arcades 5-16 (3-10). Doelpunten Merselo: Lisa Verhoeven (3), Anke Zegers en Anne Gielens.