Zesde zege op rij voor SVOC'01

Venhorst | De korfbalsters van SVOC'01 blijven in het spoor van lijstaanvoerder ONA/Astrantia. De ploeg uit Oirlo en Castenray boekte zondagmiddag tegen JES de zesde zege op rij: 6-19. De achterstand op ONA/Astrantia bedraagt twee punten. Op 8 maart nemen beide teams het tegen elkaar op.

SVOC'01 stond in Venhorst binnen acht minuten al op 0-6. Daarna zakte het niveau wat weg en kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Na een helft korfballen stond het 5-10 in het voordeel van de bezoekers. Na rust pakte SVOC'01 de draad weer op. JES wist na rust nog maar één keer te scoren. De bezoekers kenden een gemakkelijk tweede helft en wisten nog negen keer te scoren.

SVOC'01 neemt het zondag om 14.10 uur op tegen Altior. De wedstrijd wordt gespeeld in sporthal De Wetteling in Venray.

JES-SVOC'01 6-19 (5-19). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (5), Sofie de Mulder (4), Elien Nabben (3), Marloes Cox en Astrid Meijers (beiden 2), Debbie Wismans, Anke Geurts en Maartje Janssen.