Handballers Manual gelijk

Venray | De handballers van Manual behaalden in de uitwedstrijd tegen Rapiditas 2 een knap gelijkspel: 25-25.

De nummer vier van de ranglijst nam meteen het initiatief in handen. De thuisploeg verdedigde sterk en Manual had aanvallend moeite om potten te breken. Rapiditas 2 nam voor de rust dan ook een voorsprong van drie treffers: 14-11. In de tweede helft wisten de Venrayse handballers de achterstand om te buigen in een voordelige marge. Met name Oscar Logister stond aan de basis van diverse snelle tegenaanvallen door break-outs perfect aan te gooien. Manual bleef de gehele tweede helft aan de goede kant van de score en stond tot aan de laatste vijf minuten telkens met minimaal twee doelpunten voor. In de slotminuten vertraagden de gasten teveel het spel, waarvan Rapiditas 2 optimaal profiteerde door de stand gelijk te trekken. Manual speelt op zaterdag 8 februari een belangrijk duel tegen hekkensluiter VIOS 2. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 21.15 uur.

Rapiditas 2-Manual 25-25 (14-11).