Een puntje voor ActiveRooy

Belfeld | De volleyballers van ActiveRooy, hekkensluiter in de tweede klasse H, pakten een puntje in de uitwedstrijd tegen Holyoke 2 uit Belfeld: 3-1.

Na een blessure was Rik Wienen weer terug als spelverdeler. Een servicereeks van diezelfde Wienen bracht de tegenstander al meteen in de eerste set een doorslaggevende klap toe. Op de stand van 0-8 kwam Holyoke pas voor het eerst aan service. De gasten lieten zich vervolgens geen moment aftroeven. Goed verdedigend en gevarieerd aanvallend won ActiveRooy met royale cijfers de eerste set: 15-25. Holyoke, vierde op de ranglijst, kon ook in de tweede set niet overtuigen. De gasten bleven tot 22-21 in het spoor, maar de laatste rake klappen waren van de thuisploeg: 25-23. Set drie en vier verliepen vrijwel identiek. Een knokkend ActiveRooy tegen een stabieler en vooral aanvallend beter Holyoke. Met 25-21 en 25-20 setverlies sloten de Venrayse heren de wedstrijd af. De komende weken komt de ploeg niet meer in actie. Het eerste competitieduel is pas op zaterdag 7 maart. ActiveRooy gaat dan op bezoek bij VC Velden, aanvang 14.45 uur.

Holyoke 2-ActiveRooy 3-1. Setstanden: 15-25, 25-23, 25-21 en 25-20.