Open dag Metameer

Stevensbeek | Metameer Stevensbeek houdt op vrijdag 7 februari een open dag. Metameer heeft een eigen Wall of fame; een constructie binnen de school die bestaat uit naambordjes van haar partners in de regio. Metameer haalt haar partners binnen de schoolmuren op de open dag van 17.00 tot 21.00 uur. Zij krijgen de gelegenheid hun samenwerking met Metameer te laten zien en wat zij stagiair(e)s te bieden hebben. Metameer werkt samen met (stage)bedrijven om goed gekwalificeerde medewerkers voor de regio te behouden. Er is hier volop werk voor jonge mensen in bijvoorbeeld de techniek en de zorg. Door een stage ontdekken leerlingen welk werk en vervolgopleiding bij ze past.

Opening dagvoorziening

Castenray | Dagvoorziening De Huiskamer van Residence De Stek in Castenray opent op dinsdag 11 februari om 10.00 uur haar deuren.

De Huiskamer is een plek waar gasten elkaar gaan ontmoeten en onder het genot van koffie of thee kunnen praten over dagelijkse dingen. De activiteiten worden afgestemd met de gasten en vrijwilligers. De werkgroep heeft ervoor gekozen om rustig op te starten en elke tweede dinsdag van de maand te beginnen. Na verloop van tijd wordt de frequentie naar behoefte opgehoogd.