Restaria Loon onderging een complete metamorfose.
Restaria Loon onderging een complete metamorfose. eigen foto

Sparen bij Restaria Loon

Overloon | Restaria Loon aan het Hof van Loon 2 in Overloon blijft aan de weg timmeren. Na de ingrijpende renovatie volgen de vernieuwingen zich in rap tempo op. Sinds kort kunnen klanten van Restaria Loon punten sparen met de app Piggy. "Het is een spaarsysteem dat ook bij onder meer bij deelnemende bakkers en slagers werkt. Mensen kunnen sparen voor kortingen en andere acties", legt Ine Roelofs van Restaria Loon uit. "Klanten kunnen ook een spaarkaart krijgen als ze dat fijner vinden."

Restaria Loon verzorgt sinds kort ook catering voor bedrijven. "Voor meer informatie kunnen bedrijven contact met ons opnemen. We bezorgen de catering ook op locatie. Daarnaast is het ook mogelijk om via internet te bestellen. Ook verzorgen we bijvoorbeeld een frietbuffet voor feesten en partijen."

Restaria Loon is absoluut geen doorsnee cafetaria. Gasten kunnen er bijvoorbeeld genieten van een 3 gangenmenu voor 15,95 euro. "Klanten kunnen vanzelfsprekend kiezen uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Op de kaart staat onder meer carpaccio, mixed-grill, schnitzel, kibbeling, zalmfilet en een coupe softijs. Daarnaast hebben we ook diverse wok- en pastagerechten en verschillende hamburgers van de bakplaat." Ook kan iedereen bij Restaria Loon terecht voor kinderfeestjes. "We hebben dan een tafel vol met frietjes en gratis ranja." Op maandag kost een gezinszak friet voor vier personen en vier snacks slechts 12,50 euro tijdens afhalen. "Er kan gekozen worden uit een frikandel, kroket, viandel of kipkorn. En op iedere woensdag kun je bij ons genieten van onbeperkt spareribs." Momenteel heeft Restaria Loon elf medewerkers. "We zoeken nog horecatoppers voor in de avond en in het weekend."

Meer informatie over Restaria Loon is te vinden op de website www.restarialoon.nl. Op dinsdagen is Restaria Loon gesloten. Op alle andere dagen zijn de deuren geopend van 12.00 tot 21.00 uur. "We hebben ook een app en de applicatie is gratis te downloaden via de app-store. Ook zijn we te vinden op Facebook, Instagram en Twitter."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding