Gemiste kansen breken SSS'18 op

Stein | SSS'18 hield zondag een punt over aan het treffen met De Ster: 1-1. De ploeg uit Overloon kreeg in Stein kansen op een tweede treffer, maar een kopbal belandde op de kruising. SSS'18 blijft de hekkensluiter van de eerste klasse D.

SSS'18 kwam na 28 minuten voetballen op voorsprong. Koen Voesten zette de ploeg van Ruud Vermeer op voorsprong met een rake kopbal. Even daarvoor kreeg Bas Joosten ook al een goede mogelijkheid, maar hij verzuimde SSS'18 op voorsprong te zetten. Vlak voor rust kreeg De Ster een goede kans, maar SSS'18-doelman Thomas Massop bracht op schitterende wijze redding.

Na rust ging De Ster op zoek naar de gelijkmaker. In de 53ste minuut werd het al 1-1. Guillermo Lange kon de bal geheel vrijstaand in het doel koppen: 1-1.

Niet veel later ging Joosten alleen op de keeper af, maar terwijl hij schoot struikelde hij. De bal verdween daardoor over het doel van De Ster. Met nog zo'n twintig minuten te spelen leek SSS'18 op voorsprong te komen. Een voorzet van Willem Kuenen werd ingekopt, maar belandde op de kruising. De gevaarlijke kopbal was het laatste wapenfeit van SSS'18. Zondag speelt SSS'18 in Overloon tegen concurrent Deurne. De ploeg staat voorlaatste en heeft vier punten meer.

De Ster-SSS'18 1-1 (0-1). Doelpunt SSS'18: Koen Voesten.