SV Venray stijgt op ranglijst

Venray | SV Venray boekte zondagmiddag de tweede overwinning op rij. BSV Limburgia werd in Brunssum met 2-3 verslagen door het team van trainer Frans Koenen. Dankzij de zege klimt Venray naar de elfde plek in de eerste klasse D.

Venray kwam voor rust op 0-1 via Timo van de Voort. De jongeling bepaalde met zijn treffer ook de ruststand. Na rust ging Venray vrolijk verder. Stan Kersten verdubbelde de score en niet veel later bepaalde Kersten zelfs de tussenstand op 0-3 met zijn tweede treffer van de middag. In het restant van de wedstrijd werd het nog spannend. De thuisploeg scoorde twee keer, maar Venray behield de voorsprong en nam de punten mee naar huis.

SV Venray neemt het zondagmiddag op tegen Venlosche Boys. Het duel op sportpark De Wieën begint om 14.30 uur.

BSV Limburgia-SV Venray 2-3 (0-1). Doelpunten SV Venray: Stan Kersten (2) en Timo van de Voort.