Vrije val Set Up

Meerlo | In de promotieklasse C lijken de volleybalsters van Set Up bezig aan een vrije val. Na een 1-3 nederlaag tegen Volley Tilburg 3 is het team gezakt naar een negende plaats op de ranglijst.

Tegen de nummer drie uit Tilburg ging Set Up goed van start in de eerste set. De thuisploeg had steeds een voorsprong en liep via 13-12 en 17-16 via een sterke service uit naar 20-16. Via 23-20 werd de set dik verdiend gewonnen met 25-21. In de tweede set kwam de thuisploeg al snel op een 1-9 achterstand, maar kon zich daarna herpakken en sterk terugkomen tot 8-9 door een sterke servicereeks. Vanaf dat moment ging de set gelijk op. Het werd 16-16, 20-20 en zelfs 23-20. Helaas verspeelde Set Up daarna een setpoint en werd via 24-25 de set verloren met 27-29. Ook het begin van de derde set was niet goed. Door een sterke service van de gasten stond Set Up al snel op achterstand met 4-12. Net als in de tweede set konden de Meerlose volleybalsters terugkomen tot 14-16 maar werd ook de derde set met 16-25 verloren. Door de vierde set te winnen wilde Set Up via een vijfsetter toch nog de wedstrijdwinst binnenhalen. De thuisploeg begon sterk aan de set en behield steeds een kleine voorsprong. Via enthousiast spel werd het 11-9 en 17-16. Volleybal Tilburg 3 boog de achterstand vervolgens om in een kleine voorsprong (17-19) en pakte ook de vierde set: 21-25. Zaterdag 25 januari gaat Set Up op bezoek bij Somas/Activia 4 uit Sint Anthonis, aanvang 17.00 uur.

Set Up-Volley Tilburg 3 1-3. Setstanden: 25-21, 27-29, 16-25 en 21-25.