Belangrijke zege SVOC'01

Millingen aan de Rijn | In de overgangsklasse A behaalden de korfbalsters van SVOC'01 een belangrijke zege in de uitwedstrijd tegen ODIO. In Millingen aan de Rijn werd het na een 5-11 ruststand uiteindelijk 12-13 voor de gasten uit Oirlo en Castenray.

SVOC'01 begon erg sterk aan de wedstrijd en nam al snel een ruime voorsprong: 2-7. Mooie uitgespeelde kansen werden afgewisseld met fraaie afstandsschoten. De strijdlust was optimaal bij de gasten die voor iedere bal vochten. Aan het einde van een voortreffelijke eerste helft was de marge zes doelpunten in het voordeel van SVOC'01: 5-11. SVOC'01 was voor rust vooral erg sterk in het verzilveren van de kansen die gecreƫerd werden door het neerzetten van een goed spel. Na de pauze kwam er een kink in de kabel in het spel van de gasten uit Oirlo en Castenray. De thuisploeg profiteerde optimaal en kwam langzaam dichterbij. SVOC'01 scoorde nog maar twee keer en ODIO kwam terug tot 12-13. SVOC'01 speelt zondag in Venray om 17.50 uur tegen Oxalis.

ODIO-SVOC'01 12-13 (5-11). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (5), Astrid Meijers en Maartje Janssen (2), Sofie de Mulder, Anke Geurts, Marloes Cox en Debbie Wismans.