Vanaf links: Jos Pinckaers van het Worstmakersgilde en Anke en John Verkoeijen.
Vanaf links: Jos Pinckaers van het Worstmakersgilde en Anke en John Verkoeijen. Persfoto

Verkoeijen in de prijzen

Leunen | Verkoeijen Partyservice & Slagerij is aangesloten bij De Gildeslager, een collectief van ambachtelijke slagers.

Regelmatig komen de slagers samen om inspiratie op te doen en specifieke vakkennis te delen. Jaarlijks reikt De Gildeslager prijzen uit aan de best presterende leden. Tijdens de jaarbijeenkomst van maandag 20 januari 2020 is Verkoeijen bekroond tot Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2020 en Regiokampioen Traiteur van het jaar 2020 van de provincie Limburg. Ook vorig jaar viel Verkoeijen in de prijzen, de titel Worstmakerij van Limburg blijft dus een jaartje langer in handen van de Leunse onderneming.


Gedurende 2019 hebben bij alle leden van De Gildeslager onverwachte keuringen plaatsgevonden, waarbij de zorgvuldig gekozen vakjury diverse producten zoals vleeswaren, worsten en maaltijden beoordeelde op onder meer vakmanschap, geur, smaak en versheid. Ook werden de producten microbiologisch gekeurd. Begin december heeft de jury alle genomineerden bekendgemaakt. Tijdens de jaarbijeenkomst wist Verkoeijen Partyservice & Slagerij vervolgens de felbegeerde titel Regiokampioen Worstmakerij van het jaar 2020 en Regiokampioen Traiteur van het jaar 2020 in de wacht te slepen.

"Het is voor ons weer een mooie opsteker en we zijn er erg blij mee en trots op", meldt John Verkoeijen.