Afbeelding
eigen foto

Woeffers Venray officieel geopend

Venray | Honden- en kattentrimsalon Woeffers is verhuisd. De trimsalon is sinds twee weken gevestigd aan de Stationsweg 45 en dat wordt zondagmiddag gevierd met een open dag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen in de salon. "We zijn gevestigd in het oude pand van WOWballonnen. De laatste tijd hebben we flink verbouwd en zijn apetrots op het eindresultaat. Dat willen we graag laten zien", vertelt eigenaresse Jolyn Harps.

Het pand aan de Stationsweg kwam toevallig op het pad van Harps. Woeffers was de vorige locatie aan de Prinses Irenestraat in Venray ontgroeid en het gebouw aan de Stationsweg trekt de aandacht met de grote winkelramen en strak aangeklede vitrines. "Belangrijk pluspunt aan de nieuwe locatie is, is dat we een winkelgedeelte hebben kunnen inrichten. We verkopen onder meer riemen, manden, shampoos en natuurlijk kunnen mensen ook voor een stukje advies bij ons terecht."

Harps werkt bij Woeffers alleen met gediplomeerde honden- en kattentrimmers. "We hebben geen beschermde beroepstak, maar bij Woeffers staan we voor een stukje kwaliteit. Het is belangrijk dat onze klanten serieus worden genomen en we werken met goed opgeleide professionals." Woeffers geldt daarnaast als trimacademie. "Ik heb het vak zelf geleerd in Barneveld, maar ik ben opgegroeid in de trimsalon van mijn moeder. Zij heeft mij de eerste kneepjes van het vak geleerd. We kunnen alle honden- en kattenrassen trimmen. We zijn gespecialiseerd in labradoodles, poedels, boomers en West Highland white terriƫrs. Het is belangrijk om je telkens bij te scholen. Zo behouden we de kwaliteit van je diensten."

De honden worden bij Woeffers met open armen ontvangen. Er is tijd om te spelen en ook tussen de behandelingen door hebben de honden de tijd om tot rust te komen. "Ik begin ook met het geven van workshops. Meer informatie daarover is te vinden op onze website facebook.com/deHondenkapperVenray/." Om te kijken hoe Harps met haar personeel werkt, is iedereen zondagmiddag welkom. Voor de kinderen staat er een springkussen en er worden verschillende demonstraties gegeven.

Afbeelding