Spektakel bij Sporting ST

Swolgen | Sporting ST verloor zondagmiddag in een spektakelstuk van Egchel. Het duel in Swolgen eindigde uiteindelijk in 3-5. Door de nederlaag raakt de middenmoot van de vijfde klasse D verder uit zicht voor Sporting.

De thuisploeg keerde zondagochtend pas terug van een teamuitje in de Oekraïense stad Lviv. En dat was in de beginfase te merken. Sporting kreeg nog voor rust vier doelpunten om de oren. Na rust maakte debutant Sergio Concalves Teles 1-4, maar na de 1-5 verdween het geloof bij Sporting. De ploeg deed nog wel wat terug via Sven Beurskens en Jimmie Janssen. Zij bepaalden met hun doelpunten de eindstand op 3-5.

Sporting ST-Egchel 3-5 (0-4). Doelpunten Sporting: Sergio Concalves Teles, Jimmie Janssen en Sven Beurskens.