Nipte nederlaag voor SV Venray

Venray | SV Venray gaf zondagmiddag een voorsprong uit handen. SC Susteren stelde na rust orde op zaken en versloeg de ploeg van trainer Frans Koenen met 2-1. Door de nederlaag blijft Venray voorlopig voorlaatste in de eerste klasse D.

De bezoekers begonnen wel sterk aan het duel. "We kregen zeker voor rust goede kansen. Koen Verlinden scoorde vlak voor rust de 0-1 uit een hele mooie aanval. Dan ga je met een lekker gevoel de rust in", vertelde Venray-aanvoerder Stijn Brinkman. "Na rust zijn we de eerste tien minuten gewoon niet scherp genoeg en scoren zij twee keer." Voor Venray wacht donderdag (23 januari, red.) het bekerduel met Nooit Gedacht en zondag staat het competitieduel met Veritas op het programma. "We moeten gewoon hard blijven knokken. Ik weet zeker dat de overwinningen dan komen. We hebben gewoon een goede ploeg."

Wilhelmina'08

Vorige week donderdag sloot Venray het gestaakte duel met Wilhelmina'08 winnend af. De wedstrijd werd op 3 november gestaakt vanwege vermeende oerwoudgeluiden. Op het moment dat de scheidsrechter het duel stillegde stond Venray met 4-3 voor. In het restant van de wedstrijd bepaalden Koen Verlinden en Bram Vievermans de eindstand op 6-3. Het betekende pas de tweede zege van het seizoen voor het team van trainer Frans Koenen.

SC Susteren-SV Venray 2-1 (0-1). Doelpunt Venray: Koen Verlinden.