Afbeelding
Foto: SK-Media

Politie zoekt getuigen diefstal

Venray | De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal in een pand aan de Weverstraat in de Venrayse wijk Veltum. Vorige week woensdagavond werd daar een portemonnee met geld en pasjes gestolen.

In eerste instantie werd gemeld dat het om een overval ging, maar dat Burgernetbericht werd later door de politie gecorrigeerd. De diefstal is vermoedelijk gepleegd door twee personen, een man en een vrouw. Getuigen wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Foto's: SK-Media.


Finale LVK live

Venray | De finale van het Limburgs Vastelaoves Leedjeskonkoer (LVK), die op vrijdag 7 februari plaatsvindt in Echt, wordt live uitgezonden op een groot scherm in de Schouwburg Venray. Schouwburg Venray zendt de finale live uit op een groot scherm in de Bolzaal. Iedereen is welkom, de deuren openen om 19.30 uur en de finale start om 20.00 uur. De toegang is gratis. De Bolzaal staat deze avond al geheel in het teken van carnaval vanwege de afterparty van Circus Mök. Venray is met vier inzendingen goed vertegenwoordigd in de halve finales. De halvefinalisten uit gemeente Venray zijn Bjorn & Mieke met Brèk De Nácht, Maik en Kyra met Vlinders, Goedzat met Wieëten 't zeker en Pruuf Mar met Urst látter. De finalisten worden op 1 februari bekendgemaakt.