Afbeelding
persfoto

Tennisclub Venray luidt nieuw jaar in

Venray | Het jaarlijkse Nieuwjaarstreffen van Tennisclub Venray is gehouden op 11 januari. Er werd niet alleen getennist en gespeecht, er was ook een pubquiz.

Na afloop werden de tafels aan de kant geschoven en kon er worden gedanst. 's Middags waren er zeven tenniswedstrijden van een uur. Naast vier wedstrijden in de hal vonden er drie wedstrijden buiten plaats. Daarna was het tijd voor voorzitter Paul Spronken om 2019 toe te lichten. En dat afgelopen jaar was wederom een succesvol jaar voor Tennisclub Venray. Het aantal competitieteams in zowel de voor- als de najaarscompetitie was weer toegenomen, iets wat overeenkomt met de groei in het aantal leden. Ook de verschillende toernooien werden goed bezocht, waarbij aangetekend mag worden dat dit jaar een geslaagd eerste Senioren Tennis Event, samen met TC Rodhe en TC Oostrum georganiseerd is, dat het jaarlijkse open toernooi, het Uitmarkt Open, met ruim tweehonderd deelnemers zijn misschien wel succesvolste editie ooit kende, dat het Thetru-toernooi in het teken van Wimbledon een groot succes was en dat ook de jeugd zich van zijn beste kant liet zien met onder andere een WTF Summerparty en een familie en vrienden dubbeltoernooi.

Deze evenementen konden geen dergelijk succes opleveren zonder vrijwilligers en deelnemers. Om maar niet te spreken over de sponsoren die de evenementen mede mogelijk maakten. Een voor Tennisclub Venray belangrijk persoon hierin is Robert Hoelen geweest, die één van de drijvende krachten achter het Uitmarkt Open was. Het was dan ook niet moeilijk te bepalen dat Hoelen vrijwilliger van het jaar van Tennisclub Venray is geworden. En die liefde voor de club heeft hij aan zijn zoon Seb overgedragen. Seb Hoelen staat symbool voor een enthousiaste generatie jeugdleden en is uitgeroepen tot jeugdlid van het jaar. Samen met zijn vader staat hij hier op de foto.

foto