Afbeelding
persfoto

Red Stars succesvol op LK

Panningen | Red Stars heeft deelgenomen aan de Limburgse kampioenschappen voor senioren en jeugd in Panningen. Zaterdag was het de beurt aan de senioren en ondanks de geringe deelname waren er positieve resultaten.

In de topklasse wist Tom Thijssen tezamen met zijn dubbelspelpartner M. Piepmeijer Sittard een tweede plaats te behalen. In de tweede klasse enkel bereikte Maurits Gommans de finale en hierin moest hij zijn tegenstander feliciteren en dus een puike tweede plaats. Ook de paraspelers van Red Stars deden goede zaken met voor Antonio Bovee twee tweede plaatsen in het enkel van de tweede klasse als in de open klasse. In de vijfde klasse scoorde Rahim Azdhari een tweede plaats. Tien van de dertien spelers bereikten de hoofdronde waarbij Alvaro Langenhuizen de troostrondefinale won bij de jongens junioren B/C.

Eline Smeets speelde bij de meisjes junioren B een goede serie wedstrijden en werd ongeslagen Limburgs kampioen. Bij de jongens cadetten B/pupillen A-B was de Limburgse titel ongeslagen voor Gij Vreugdenhil. Isa Engels was bij de meisjes kadetten B/C succesvol met de titel in het dubbelspel naast Lisa Bosch Heerlen en een derde plaats in de hoofdronde enkel. In de topklasse haalde Pieter Zwiers tezamen met Daan Voeten de troostronde finale en deze sloten ze winnend af.

Verder sloten de jongens welpen Tren Walter en Teun Joosten het enkelspel af met de halve finale hoofdronde evenals Thomas Zwiers bij de jongens pupillen Al met al geslaagde afdelingskampioenschappen voor Red Stars en dan vooral bij de jeugd.

Zaterdag 18 januari worden voor de instromende jeugdleden de Table Stars-diploma's gespeeld. In Zoetermeer spelen paraleden op de Zoetermeerse parakampioenschappen.

Op foto van links naar rechts de Limburgse kampioenen Eline Smeets, Gijs Vreugdenhil en Pieter Zwiers.