Punt voor Manual na laat doelpunt

Manual-Wittenhorst 26-26 (17-11). Doelpunten Manual: Martijn Schütte (5), Joep Weijs (4), Tom Hawinkels (4), Okke Boon (3), Jan Vorstenbos (2), Nick Hawinkels (2), Ruben Albers (2), Jochem Duisters (2), Paul Stroy en Driek Gabriëls.

Venray | De handballers van Manual hebben zaterdagavond in sporthal De Wetteling in Venray een punt overgehouden aan het duel met Wittenhorst. Dankzij een late Venrayse gelijkmaker hield Manual uiteindelijk een punt over aan het duels: 26-26.

Manual begon sterk aan de wedstrijd. De thuisploeg kwam op voorsprong en die werd tot de rust vastgehouden. Wittenhorst kreeg vroeg in de wedstrijd te maken met een blessure, waardoor de ploeg harder moest werken. Manual maakte daar gretig gebruik van en liep uit naar een voorsprong van zeven doelpunten.

In de tweede helft herpakten de bezoekers uit Horst zich en de ploeg maakte het Manual erg lastig. Wittenhorst scoorde makkelijk en hield het hoofd koel op de belangrijke momenten. Wittenhorst kwam zelfs in de tweede helft op gelijke hoogte. De laatste vijftien minuten van de wedstrijd waren bloedstollend en de bezoekers kwamen in de slotfase op voorsprong. In de allerlaatste seconde kwam Manual nog tot scoren en dat doelpunt leverde uiteindelijk een punt op.

Manual staat negende in de eerste klasse en komende zondag neemt de ploeg het op tegen BDC'90 in Landgraaf.