Filmvertoning Blinded by the Light

Venray | Filmkring Venray houdt op dinsdag 28 januari in samenwerking met Luxor Venray een filmavond waarop de film Blinded by the Light centraal staat.

Blinded by the Light is een Britse komische dramafilm uit 2019 geregisseerd door Gurinder Chadha, geïnspireerd door het leven van journalist Sarfraz Manzoor en zijn liefde voor het werk van Bruce Springsteen.

"Opgroeiend in het roerige Engeland van de jaren '80 in een achterstandswijk van Luton, wil Javed dolgraag schrijver worden en de wereld verkennen. Zijn bureau ligt vol poëzie die misschien veel beter is dan hij zelf denkt. Vader Malik stimuleert hem nauwelijks. De jongen moet niet dromen maar studeren, zodat hij niet net als hij in de autofabriek terechtkomt. Een situatie die Javed moedeloos maakt, tot hij op zijn nieuwe school bevriend raakt met de sikhjongen Roops (Aaron Phagura) en van hem enkele cassettebandjes met Springsteen krijgt." Filmrecensent Kevin Toma geeft een inleiding bij de film en filmkring Venray trakteert op een drankje. Aanvang 19.30 uur bij Luxor Venray. Meer informatie over Filmkring Venray is te vinden op de website
filmkringvenray.com.