'Finale' VOP op Peel en Maas TV


Venray | Op Peel en Maas TV is komende zaterdagavond om 19.00 uur een verslag te zien van de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen (VOP), donderdagavond (vanavond) in Schouwburg Venray.

Tijdens de bijeenkomst worden de winnaars van de Loek Nelissenprijs, de prijs van de vakjury, en de Rabobank Publieksprijs bekendgemaakt. Het thema Grensverleggend! staat tijdens deze editie centraal. De genomineerden zijn elk op hun manier grensverleggend bezig.

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks tijdens hun nieuwjaarsevenement de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie.

De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving. De genomineerden zijn PIT voor jouw administratie, Lamberdina's Hoeve, Expert Venray, Kusters 2.0, Gastrobar TOF en De Mulder Keukens op Maat. De presentatie van de avond is in handen van Rob van Lieshout.

De uitzending op Peel en Maas TV wordt geproduceerd door Audica Video uit Blitterswijck en zaterdagavond vanaf 19.00 uur elk uur herhaald tot en met zondagavond 18.00 uur.