Afbeelding
Foto: ATV

In het zonnetje bij ATV Venray

venray | ATV Venray heeft haar nieuwjaarsreceptie gehouden waarop onder meer de jubilarissen en winnaars van meerdere prijzen en onderscheidingen werden gehuldigd.

Voor aanvang van de receptie was er een jeugdactiviteit op de baan waaraan zo'n 35 atleten deelnamen. Daarna was er bingo in de kantine met kleine prijzen. Tot slot werden de prestatie- en aanmoedigingsbekers uitgereikt.

Uitreiking prestatie- en aanmoedingsbekers

De prestatieprijs pupillen was voor Lot van Veghel. De aanmoedigingsprijs pupillen ging naar Stijn de Riet.

De prestatieprijs junioren was voor Ward Verbruggen en de aanmoedigingsprijs junioren ging naar Nora Ceresa. Na deze happening startte de nieuwjaarsreceptie voor de overige leden, waarop ook de jaarlijkse bekers werden uitgereikt.

Na een korte toelichting en uitleg werd door André Jansen de beker voor clubkampioenen van de lopersgroep uitgereikt. Bij de vrouwen kreeg Gerda Peeters-Delauw de beker en bij de mannen John de Rooij.

De Wiel Michiels-waarderingsbeker, een toekenning aan iemand die zich in het verleden of afgelopen jaar op een bijzondere manier heeft ingezet voor ATV Venray, ging naar Hanneke van Oosterhout. Zij heeft zich tijdens en na haar actieve atletiekloopbaan ingezet als trainster voor de pupillen.

Speldje voor jubilarissen ATV

Daarna kregen de jubilarissen het ATV Venray-speldje opgespeld. Dat waren Wolda Schlepers , Piet Pluk, Peter Gijsen, John Snijders, Ger Litjens en Geert Cornelissen. Marcel Martens was verhinderd. Frank Timmermans kon, vanwege een vakantie, de prestatieprijs triatlon niet in ontvangst nemen.

Foto jubilarissen en Hanneke van Oosterhout, winnares Wiel Michiels-beker.