Alzheimer Café Venray

Venray | Het programma Hoe betrek je de buurt?' van Alzheimer Café Venray wordt gehouden op maandag 13 januari in De Kemphaan in Venray.

Buren, vrienden en familieleden willen allemaal helpen als je te maken krijgt met dementie, maar weten niet hoe. En hoe vraag je zelf hulp aan anderen? Daarvoor is het programma Hoe betrek je de buurt? ontwikkeld. Het is een interactief programma waarin speciaal opgeleide trainers van Samen Dementievriendelijk informatie geven over de belangrijkste kenmerken van dementie.

Ook bespreken ze herkenbare situaties van mensen met dementie. En vooral geven zij concrete handvatten en nuttige tips over hoe zelf hulp te vragen of aan te bieden in de naaste omgeving. De avond is voor iedereen die te maken heeft met dementie, of geïnteresseerd is in dementie. Zorgt u al voor iemand met dementie, neem dan vooral een vriendin, familielid of buur mee naar deze avond.

Hoe betrek je de buurt?

De inloop is vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur en de toegang is vrij. Voor informatie kan contact worden opgenomen met Joke Halmans via telefoon 06-53730515.