Afbeelding

Hockeysters op schot in de zaal

Boekel-Venray 3-7 (2-0). Doelpunten Venray: Lotte Logtens (2x), Stella Wientjens (3x), Joni van Alst en Imke Huggers.

Gemert-Venray 1-7 (1-3). Doelpunten Venray: Imke Huggers, Joni van Alst, Eva Verschuuren, Lotte Logtens, Jans Manders (2x) en Stella Wientjens.

Venray | De hockeysters van Venray kenden een succesvol weekeinde. Zowel Boekel (7-3) als Gemert (7-1) werd zondag met ruime cijfers verslagen in de zaalcompetitie.

Venray kwam in het eerste duel tegen Boekel langzaam op stoom. Na een moeizame eerste helft keken de hockeysters in de rust tegen een 2-0 achterstand aan. Venray pakte na rust de draad op en kwam via twee rake strafcorners op gelijke hoogte. Na de twee treffers van Lotte Logtens schoot Stella Wientjens Venray op voorsprong. Daarna kwam Boekel terug tot 3-3, maar Imke Huggers zette Venray weer op voorsprong. Vervolgens was het wederom Lon van Alst die Stella Wientjens bediende: 5-3. Venray bleef op dreef en deze keer was het Lotte Logtens die Stella Wientjens bij de paal wist te vinden: 6-3. Joni van Alst sloot de wedstrijd af met het zevende doelpunt voor Venray.

Tweede zege

Na de eerste zege van de dag mocht Venray niet veel later aan de bak tegen Gemert. In tegenstelling tot de eerste wedstrijd begon Venray dit keer wel goed aan de wedstrijd. Imke Huggers en Joni van Alst brachten Venray op een 2-0 voorsprong. Gemert kwam daarna terug tot 2-1. Venray bleef echter de bovenliggende partij en zette Gemert flink onder druk.

Eva Verschuuren wist na een prachtige actie de 3-1 te maken. Vervolgens wist Lotte Logtens te scoren. De 5-1 werd gemaakt door Jans Manders, die werd bediend door Imke Huggers. Manders wist hierna weer te scoren. De laatste treffer van de wedstrijd werd gemaakt door Stella Wientjens.