Juf Roos gaat op vakantie
Juf Roos gaat op vakantie Foto: Blooming Media

Juf Roos gaat op vakantie, opera en ballet en mindgym

Juf Roos gaat op vakantie, opera en ballet en mindgym

Gevarieerd programma in schouwburg

Venray | De familievoorstelling Juf Roos – Juf Roos gaat op vakantie (2+) is op zaterdag 11 januari om 13.30 en 16.00 uur in Schouwburg Venray te zien.

Juf Roos komt naar Schouwburg Venray na haar eerste volledig uitverkochte tour. Juf Roos en Gijs worden door miljoenen kinderen bekeken op YouTube en zijn inmiddels in hun hart gesloten. Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van tante Tulp. Maar waar is tante Tulp toch? Samen met Juf Roos en Gijs breng je het avontuur tot een goed einde.

Nabucco, Charkov City Opera & Ballet staat woensdag 22 januari om 20.15 uur op de planken van de Venrayse schouwburg. Een groots verhaal over macht, vrijheid en liefde, waarin alles op het spel komt te staan voor de liefde van een man en de macht over een volk. De opera was een doorslaand succes in Italië en het overbekende slavenkoorlied 'Va Pensiero' is een van de meest bekende operamelodieën.

Mindgym, Wouter de Jong staat zaterdag 25 januari om 20.15 uur op de agenda van de schouwburg. Een goede gezondheid begint niet in de sportschool, maar in je hoofd. Mindgym zijn technieken om je mentale conditie op te krikken, want echt, hersenkwabben zijn net als een te dikke pens heel goed te trainen. Hoe blijf je wendbaar en flexibel? Hoe train je je aandachtspier en zorg je voor betere concentratie en focus? Wouter de Jong, bestsellerauteur, combineert wetenschappelijke inzichten met praktische oefeningen en technieken om moeilijke momenten te verlichten en om meer te kunnen genieten. De dag begint 's ochtends met een bootcamp in het theater. Hierdoor werk je aan je fysieke gezondheid, maar krijg je ook een uniek kijkje achter de schermen. Het kan dus zomaar zo zijn dat jij je squats doet in de orkestbak of de burpees op het podium... Na de bootcamp ga jij de dag vol energie aan! 's Avonds wil jij natuurlijk niet met een lege maag de voorstelling over mentale gezondheid bezoeken. Daarom krijg je voorafgaand aan de voorstelling een gezond diner, dat wordt afgetopt met een goodiebag. Voor meer informatie kijk op de website www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Blooming Media.