Informatieavond Elzendaalcollege

Boxmeer- Gennep | De overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs roept allerlei vragen op bij ouders. Daarom houdt het Elzendaalcollege informatieavonden voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8.

Donderdag 16 januari van 19.30 tot 21.00 uur is er een informatieavond in het Elzendaalcollege aan de Stiemensweg 40 in Gennep. De school geeft informatie over onder andere de onderwijssoorten basisberoeps, kaderberoeps, mavo, en leerjaar 1, 2 en 3 van havo/vwo, het vak persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia), Design & Innovation en Passies & Dromen.

De informatieavonden van het Elzendaalcollege aan de Stationsweg 38 in Boxmeer vinden plaats op maandag 20 en dinsdag 21 januari van 19.30 tot 21.00 uur. Ouders krijgen onder andere informatie over de onderwijssoorten mavo, havo, atheneum en gymnasium, maar ook over het vak persoonlijke ontwikkeling, extra Engelstalig onderwijs (Anglia en Cambridge), de sportklas, Design & Innovation en sport & cultuur met EC+. Het programma van beide avonden is gelijk.

Naast deze informatieavonden voor ouders houdt het Elzendaalcollege proeflessen voor groep 8-leerlingen. Voor een uitgebreide kennismaking is iedereen welkom tijdens het open huis op woensdag 29 januari van 16.30 tot 20.30 uur aan de Elzendaalcollege in Gennep en op woensdag 5 februari van 15.30 tot 20.30 uur in het Elzendaalcollege in Boxmeer.