Afbeelding
Foto: Hansen

Jubileumacties voor klanten in december

Autobedrijf Hansen 25 jaar

Autobedrijf Hansen viert in december 2018 op feestelijke wijze zijn 25-jarig bestaan. Eigenaar Roland Hansen startte in 1993 als Nissan-dealer in Maashees, maar vanwege de toenemende groei in die beginjaren verhuisde de onderneming in 1998 naar de autoboulevard op Keizersveld in Venray.

Daar zit Autobedrijf Hansen nog steeds. Hoewel de autobranche is de afgelopen jaren enorm is veranderd, heeft de naam Hansen al die veranderingen overleefd op het adres Keizersveld 2. "In 25 jaar is er natuurlijk veel gebeurd", vertelt eigenaar Roland Hansen. "Maar we zijn erin geslaagd om al die jaren een vertrouwd adres voor mobiliteit te zijn en te blijven in Venray en daar zijn we erg trots op."

Na jaren dealer te zijn geweest van de merken Nissan, Skoda en Opel, is Hansen anno 2018 een universeel autobedrijf, dat, naast een ruim aanbod aan occasions, ook beschikt over een eigen werkplaats voor onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Tevens mag het zich sinds de joint-venture met VDNS in 2016 officieel Kia-dealer VDNS Hansen noemen.

Alle in de loop der jaren doorgevoerde veranderingen hebben ertoe geleid dat Autobedrijf Hansen deze decembermaand zijn zilveren jubileum kan vieren. En vol vertrouwen vooruitblikt naar de toekomst, zegt Bram Hansen, die, na zijn specifieke opleidingen in de autobranche en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te hebben afgerond, ook is toegetreden tot het bedrijf.

Grote veranderingen staan er niet op stapel, nu vader, moeder en zoon het bedrijf samen gaan runnen en Bram in de toekomst in de voetsporen van zijn vader wil treden. Er komen geen verbouwingen of gekke fratsen. "Nee, dat is niet nodig", vindt Roland Hansen. "We hebben een sterk eigen universeel autoconcept opgezet. Daarnaast zijn we met VDNS Hansen in 2017 uitgeroepen tot 'Premium Kia-dealer van Nederland'. We gaan toekomst vol vertrouwen in met deze twee concepten. Kwaliteit en service, dat zijn en blijven onze speerpunten. Op naar de volgende 25 jaar."

Om het jubileum te vieren, zet Autobedrijf Hansen in de maand december verschillende acties op bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto:

1x autovakantie t.w.v. 550 euro, zelf te besteden bij Reisbureau Visa Versa

2x dinerbon voor twee personen bij Gastrobar Tof

3x onderhoudscheque t.w.v. 50,-

Iedere klant krijgt een cadeaubon voor het Hansen 5-Sterrrenwasprogramma, besteden bij Carwellness Venray.

Werkplaatsklanten krijgen een leuke attentie in de maand december

Tweede Kerstdag geopend