Op zoek naar bijzondere groepsreizen?

Denk dan eens aan de Vice Versa Reisclub!

Ongeveer twee tot drie keer per jaar biedt Vice Versa unieke reizen aan naar aparte bestemmingen die ze samen gaan ontdekken. "Dat doen we al sinds 2005: reizen in groepsverband, met fijne mensen uit deze regio, en vertrek vanaf uw eigen voordeur", aldus Maja Kateman

Vice Versa haalt u thuis op en na afloop eindigt uw reis daar ook weer. Gemakkelijker kunnen ze het niet maken...

Vooraf leert u uw medereizigers kennen tijdens een informele gezellige bijeenkomst en achteraf worden gezamenlijk herinneringen opgehaald op tijdens de reünie. Dit is inbegrepen in de reissom, inclusief heerlijke hapjes en drankjes."Want genieten vinden we bij Vice Versa belangrijk!"

Tijdens de reis wordt er een online reisverslag met foto's bijgehouden, waar de thuisblijvers van kunnen genieten (en op kunnen reageren).

Achteraf wordt hier een prachtig boek van gemaakt wat tegen kostprijs kan worden aangeschaft: een blijvende herinnering aan een geweldige reis. Maja gaat zelf altijd mee als reisbegeleiding om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Kijk ook eens op www.reisbureauviceversa.nl onder het kopje "de Reisclub" voor de reizen die we in het verleden gemaakt hebben, of op Viceversareisclub.waarbenjij.nu.

Kortom. als het top moet zijn, ben je bij Vice Versa aan het juiste adres.

Meer weten? Bel ons op 0478-515155 of mail maja@reisbureauviceversa.nl!


Kerstmarkt in Klooster Graefenthal

Wederom verandert de schilderachtige omgeving van Klooster Graefenthal in Goch van 7 tot en met 9 december a.s. in een sprookjesachtige kerstwereld, waar u voor een uitje voor Kerst aan het juiste adres bent.

Direct achter de poortboog duiken bezoekers door knetterende vuurkorven, fakkels en kaarslicht in een unieke atmosfeer met een mix van traditionele en middeleeuwse houten kraampjes met ambachtelijke cadeaus. Ook in het klooster worden jong en oud geprikkeld.

Geniet van minstrelen, brassbands, koren en vuurshows en laat u de glühwein, warme chocolademelk en heerlijke gerechten goed smaken.

Openingstijden:

Vrijdag, 7 december 2018: 17:00 - 21:00 uur
Zaterdag, 8 december 2018: 12:00 - 21:00 uur
Zondag, 9 december 2018: 11:00 - 18:00 uur

Toegangsprijzen:
Volwassenen: €3.00
Kinderen: (0-4 Jaar): gratis
Kinderen: (5-12 Jahre), Studenten und Gepensioneerden: 2

Laat u zich verrassen aan de:

Maasstrasse 48-50 in Goch-Asperden!

(net over de grens)

Adres:
Kloster Graefenthal
Maasstraße 48-50 47574 - Goch-Asperden
Tel.: + 49 (0)2823 – 9288780
E-mail: weihnachtsmarkt@kloster-graefenthal.de

Internet: www.kloster-graefenthal.de/event/weihnachtsmarkt