Afbeelding
Foto: Archief Venray Bloeit

HALLOWEEN

Zondag 28 oktober staat Venray in het teken van Halloween. Vorig jaar namen weer meer dan 2.000 kinderen en ouders deel aan de Halloween 'trick-or-treat'-tocht door het centrum van Venray. De deelnemende winkeliers werden overladen met positieve reacties voor de creatieve wijze waarop zij deze avond tot een ultieme belevenis in het centrum van Venray wisten om te toveren.

Zondag 28 oktober gaat weer een dag/avond worden vol spanning en vermaak voor kinderen én volwassenen die nergens bang voor zijn! Tussen 13.00 en 16.00 uur worden de kleur- en verkleedwedstrijd gehouden (tevens koopzondag). Kleurplaten kunnen worden ingeleverd bij de Wereldwinkel aan de Bleek en de best en griezeligst verkleedde kinderen zullen worden gespot al lopend door het centrum. Er zijn mooie prijzen mee te winnen!

Er zijn deze middag optredens van de dansers van Bruce Dance Factory. Net als vorig jaar zal ook Volle Petaj optreden, een percussie groep met een bloeddorstig uiterlijk die alle omstanders in beweging brengt. Ook lopen er diverse enge beesten door het dorp, kun je je laten schminken of een heksenmuts van ballonnen laten maken.

Tussen 17.00 en 18.00 uur wordt u in de feesttent op de Grote Markt opgewarmd voor de spooktocht. Huiver mee bij het optreden van o.a. Volle Petaj.

Van 18.00 tot 20.30 uur kan de 'trick-or-treat'-tocht gelopen worden, waarbij de kinderen (onder begeleiding van een ouder) al dan niet verkleed door het centrum gaan. Dit alles geheel gratis. Bij de deelnemende winkeliers kunnen de kinderen een kleine traktatie krijgen.

Afbeelding