Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Modekaravaan trekt weer door Venray

Venray | Koopzondag 30 september staat weer bol van de activiteiten. Naast de koopzondag met de Modekaravaan verzorgd door Venrayse ondernemers staat er ook weer de boekenmarkt op het Schouwburgplein. Dit jaar wordt er geen Werelddag gehouden.

De Modekaravaan is inmiddels een begrip tijdens de koopzondagen van maart en september. In september staat deze uiteraard in het teken van de najaars- en wintermode. Veel Venrayse modebedrijven nemen daar telkens deel aan.

De modetrends voor dit najaar 2018-2019 laat veel invloeden van vroeger zien. Vaak wel met de nieuwe kleuren van nu of gewoon in een moderner jasje natuurlijk.

Een aantal modekleuren voor dit najaar is vrij licht en fel. De trend van witte schoenen en laarzen lijkt daar prima bij te passen.Tweed of tweed-achtige stoffen lijken een comeback te maken dit seizoen. Wel in een moderne uitvoering natuurlijk.

De karavaan vertrekt vanaf Berden in de Grotestraat om 13.00 en om 15.00 uur en maakt dan een ronde door het centrum. Met op drie locaties ( Henseniusplein, ingang Bleek en Grote Markt) een minishow. Op deze plekken kan men de nieuwe wintercollectie goed bekijken. Er doet een tiental winkels mee, dus er is veel te zien en beleven.

Winkelen in het centrum van Venray blijft altijd gezellig, niet alleen op de koopzondagen. De grote variatie aan winkels, waaronder weer een aantal nieuwe zaken, biedt de consument een prima aanbod. Daarnaast is het in Venray goed toeven met veel horecazaken en bij goed weer vaak volle terrassen.

Wie op koopzondag naar Venray komt, kan gratis parkeren. Door de week is er een blauwe zone waar maximaal twee uur gratis geparkeerd mag worden. Op de parkeerplaatsen met slagboom betaalt u maximaal 3 euro per dag.

De deelnemende bedrijven zijn:

1. Zij Fashion

2. Hippe Kip Kindermode

3. Complot Concept Store

4. Gerry Weber

5. Nr 39

6. Wolf

7. Puur

8. Bags & Beautiful

9. Vero Moda

10. Esprit

11. Berden (+ koffer Vice Versa)

Elke laatste zondag van de maand is er een koopzondag in Venray. Aan elke koopzondag is een thema gekoppeld. Op basis daarvan worden telkens nieuwe activiteiten georganiseerd. De winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur. Gratis parkeren.

Kortom, Venray Bloeit op alle fronten.

Afbeelding