Afbeelding
Foto:

Kermis Venray en het Rode Kruis

Venray | Het Rode Kruis locatie Venray zorgt al jaren, in opdracht van de gemeente Venray, de eerste hulp op de kermis van Venray. Wij hebben tijdens de kermis een vaste EHBO post achter in de schouwburg bij de ingang van de Bleek en een 2e behandelpost voor het gemeentehuis welke tijdens de avonduren vanaf 19:00 uur open is.

De ruimte bij de schouwburg is mogelijk gemaakt door de bedrijfsleiding van de schouwburg. We hebben alle medewerking van hen om voor zes dagen kermis onze activiteiten hier uit te voeren. Dit voelt voor onze vrijwilligers als een warm thuis tijdens de kermis. Vanaf deze "thuisbasis" werken 40 vrijwilligers, die in totaal 560 vrijwillige uren ehbo diensten kunnen verlenen. Onze EHBO-post is gedurende de gehele kermis geopend en wordt d.m.v. borden op de kermisterreinen aangegeven. Tijdens de kermis lopen er altijd groepjes van 2 vrijwilligers over de kermisterreinen om, indien nodig, eerste hulp te verlenen. Voor gecompliceerde hulpverlening op de kermis wijken we uit naar onze hoofdpost, de thuisbasis, in de schouwburg of de 2e behandelpost voor het gemeentehuis. We beschikken op de drukste momenten tijdens de kermis ook over een bike-team. Dit team kan, bij alarmering, snel ter plaatse gaan voor het verlenen van eerste hulp en is daar speciaal voor opgeleid i.s.m. politie Limburg. Het Rode Kruis werkt tijdens de kermis dagelijks samen met; de gemeente Venray, team handhaving, politie basiseenheid Venray-Gennep en straatcoaches. Een samenwerking die door ons als prettig wordt ervaren en waardoor we i.o.m. elkaar snel kunnen handelen als dat ergens nodig is. Samen zorgen we er voor dat u als bezoeker van de fraaiste, gezelligste en aantrekkelijkste kermis in de regio volop kunt genieten van uw verblijf op de kermis in Venray.

Het Rode Kruis zoekt enthousiaste nieuwe vrijwilligers voor eerste hulp bij evenementen. Bent u door dit artikel nieuwgierig naar de mogelijkheden neem dan tijdens de kermis contact met ons op. We staan u graag te woord voor het geven van informatie. U kunt ook contact op nemen met venray@rodekruis.nl of met telefoonnummer 06-48835419.

Voor eerste hulp aanvragen tijdens de kermis zijn we, gedurende de openingstijden van de kermis, te bereiken op telefoonnummer
06-57508680.

Ritprijzen:

De ritprijzen voor de kermisattracties zijn als volgt vastgesteld:

Groot vermaakzaken

Maximaal € 2,30 per rit M.u.v.:

Air Race Bungee € 8,00

Gold Mine Tower € 5,00

Super Mouse € 3,00

Kinderzaken

Maximaal € 1,50 per rit

Opmerkingen over andere ritprijzen dan hier vermeld a.u.b. direct mailen naar: peter.gommans@venray.nl én naar

helene.busser@venray.nl

Opening- en sluitingstijden van de kermis

Het college van burgemeester en wethouders heeft de openings- en sluitingstijden van de kermis Venray 2018 als volgt vastgesteld:

Vrijdag 3 augustus 15:00 – 01:00 uur

Zaterdag 4 augustus 13:00 – 02:00 uur

Zondag 5 augustus t/m woensdag 8 augustus 13:00 – 01:00 uur