George Reemer kermisprijzen

Een zorgvuldig samengestelde en enthousiaste vakjury bepaalt wie de George Reemer Publieksprijs krijgt. Deze vakjury wordt gevormd door Jan Loonen, wethouder en voorzitter, een vertegenwoordiger van Omroep Venray, een vertegenwoordiger van Peel en Maas, Harrie Messemaeckers van www.kermisvenray.com, Bert Albers van team communicatie en de kermiscoƶrdinator Helene Busser.

Tijdens de evaluatie met de kermis exploitanten, die ieder jaar plaatsvindt op de kermiswoensdag om 10:15 uur 's ochtends, wordt bekend gemaakt wie de prijs heeft gewonnen.

Er wordt een prijs uitgereikt voor de categorieƫn:

Grootvermaak, Kindervermaak, Verkoopzaak en Oefeningspelen

Publieksprijs

Via email: helene.busser@venray.nl en ook via facebook: Kermisvenray.com kan worden gestemd op de attractie waarvan u, het publiek, vindt dat deze de publieksprijs verdient. Tot en met dinsdag 12:00 uur kan er gestemd worden en de prijs wordt op woensdagmorgen in de evaluatiebijeenkomst om 10:15 uur aan de winnende exploitanten uitgereikt.

Informatie vuurwerk

Aan alle bewoners en ondernemers grenzend aan de voorzijde van het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat: Dit jaar wordt er op dinsdag 7 augustus vanaf ongeveer 22:30 uur vuurwerk ontstoken op het plein aan de voorzijde van het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat.

Let op: In verband met de veiligheid en ruimte die nodig is voor het ontsteken van het vuurwerk op dinsdag 7 augustus adviseren wij:

- Adviseren wij bewoners, aangrenzend aan de voorzijde van het gemeentehuis, om tijdens het ontsteken van het vuurwerk in de woning te blijven. Om stankoverlast te voorkomen adviseren wij u om ramen en deuren gesloten te houden;

- Tijdens het ontsteken van het vuurwerk is de gevarenzone afgesloten.

We stellen alles in het werk om overlast voor de woonomgeving tot een minimum te beperken. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking en hopen dat u van dit spektakel zult genieten!