Jeugdtoernooi Lake Valley

Venray | Het jeugdtoernooi voor veldverenigingen van zaalvoetbalvereniging Lake Valley werd op 22 december weer gehouden in sporthal De Wetteling. Er deden jeugdteams mee van elf verschillende verenigingen. ZSV, SV Venray, SV Ysselsteyn, SSS'18, Excellent, SV United, HBSV, Wittenhorst, Sp. Irene, Olympia'18 en JVC Cuijk deden mee.

Op de ochtend startte het O11-toernooi met vijf teams. Het team van ZVS bleek het sterkste. In de finale won de ploeg uit Zeilberg met 3-0 van SSS'18 uit Overloon.

In de vroege middag was het O13-toernooi. Hier werd eerst in twee poules van vier teams gespeeld waarna de finalewedstrijden begonnen. In poule A was SV United de winnaar en in poule B HBSV. Zij speelden dus de finale tegen elkaar. Het werd een spannende finale waarin echter geen doelpunten vielen: 0-0. Na de strafschoppenserie bleek HBSV uiteindelijk de sterkste. Het team uit Hout-Blerick pakte dus uiteindelijk de beker.

SV Venray

Tot slot werd in de namiddag het toernooi voor O15-teams afgewerkt met acht ploegen in een zelfde opzet als het O13-toernooi. In poule A werd SV Venray winnaar en in poule B JVC Cuijk. In de finale zette het team uit Venray de gasten uit Cuijk opzij met 2-0 en werd toernooiwinnaar.