Merselo te sterk voor koploper

Arcades-Merselo 6-10 (2-4). Doelpunten Merselo: Anne Gielens (4x), Lisa Verhoeven (3x), Fleur Claessens, Aniek van den Heuvel en Angela Litjens.

Merselo | Merselo was zondagmiddag in Deurne met 6-10 te sterk voor Arcades, de koploper van de eerste klasse B. Dankzij de zege klimt Merselo naar de tweede plek op de ranglijst. De ploeg heeft na vier duels één punt minder.

Merselo speelde zondagmiddag uitstekend tegen koploper Arcades. De thuisploeg begon sterk en zat er overal kort op. Merselo kon de rust goed bewaren en zocht naar de goede kanten. Het einde van deeerste helft zakte Arcades in en daar profiteerde Merselo van: 2-4. In de tweede helft had Merselo ook de overhand. De ploeg speelde het slim uit, pakte de juiste kansen en kon de voorsprong behouden. Het duel eindigde uiteindelijk in 6-10.

Op 12 januari hervat Merselo de zaalcompetitie met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Lottum.