SV Venray haalt uit tegen HVV

SV Venray-HVV Helmond 8-1 (5-0). Doelpunten Venray: Jeroen Vullings, Bram Vievermans, Niek Versteegen (2x), Koen Verlinden (3x), Stijn Brinkman.

Venray | SV Venray was woensdag op sportpark De Wieën met 8-1 te sterk voor voor vierdeklasser HVV Helmond. Het bekerduel werd al snel beslist, want binnen twintig minuten stond de ploeg van trainer Frans Koenen op een 3-0 voorsprong.

Jeroen Vullings opende na vijf minuten voetballen de score namens de eersteklasser uit Venray. De score werd verdubbeld door Bram Vievermans en niet veel later werd het 3-0 via Stijn Brinkman. Koen Verlinden maakte de vierde Venrayse treffer en Niek Versteegen bepaalde de ruststand: 5-0. Bij Venray maakte Jesse Peeters na één jaar blessureleed zijn rentree. Versteegen schoot na rust zijn tweede tegen de touwen: 6-0. Na ruim een uur voetballen maakte Verlinden 7-0 en amper tien minuten later completeerde Verlinden zijn hattrick. Daarna maakte HVV 8-1. In de vierde ronde speelt Venray tegen Nooit Gedacht. Het duel wordt op 23 januari om 19.30 uur gespeeld in Geffen.