Afbeelding
eigen foto

Drie jubilarissen Rode Kruis Venray

Venray | Het jaar werd onlangs op feestelijke wijze afgesloten bij Rode Kruis, locatie Venray. Tijdens de kerstviering werden ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar kregen er twee vrijwilligers de medaille voor tien jaar inzet bij het Rode Kruis opgespeld en een vrijwilliger is zelfs al 20 jaar actief binnen onze vereniging.

Als eerste werd Howard Hughes gedecoreerd. Hij kenmerkt zich door zijn altijd aanwezige glimlach en met deze lach op zijn gezicht zet hij zich graag in als evenementhulpverlener. Daarnaast is hij een van de vaste krachten bij team facilitair en zorgt samen met hen voor het opbouwen en inrichten van de posten.

Egbert Boerman is de tweede vrijwilliger die al tien Rode Kruis-vrijwilliger is. Deze jaren heeft hij niet allemaal in Venray doorgebracht, maar hij is vanuit het noorden deze kant op gekomen. Twee jaar is hij nu vrijwilliger bij onze locatie en dus tien jaar in totaal. Egbert is vaak te zien op de inzetten en daarnaast ook actieve vrijwilliger van het bikerteam. De derde vrijwilliger die werd onderscheiden was Tom Barents. Hij is inmiddels al twintig jaar fanatiek vrijwilliger binnen het Rode Kruis. Daarom kreeg op zijn medaille het speldje met 20 gespeld. Tom startte als jeugdlid en werd vervolgens leiding bij de jongerengroep. Inmiddels is het vaste aanspreekpunt voor de Venrayse vrijwilligers en zet hij zich als intern manager in om veel voor locatie Venray te regelen.

'Als organisatie zijn we erg trots op onze vrijwilligers en hun jarenlange inzet. Lijkt het jou iets om bij onze leuke vereniging iets te kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via venray@rodekruis.nl', laat het Rode Kruis weten.

Op de foto van links naar rechts de jubilarissen Egbert Boerman, Tom Barents en Howard Hughes.