Red Stars wint in Duitsland


Assen | Afgelopen weekend waren de senioren- en jeugdleden van tafeltennisvereniging Red Stars uit Venray actief op twee verschillende plaatsen. De senioren speelden op het jaarlijkse kersttoernooi in het Duitse Süchteln en de jeugd namen deel aan het eerste B-ranglijsttoernooi in Assen.

In Assen speelden vier jeugdleden tegen de B-spelers uit geheel Nederland en ondanks redelijk goed spel kon men zich niet plaatsen voor de knock-out fase. Jules Holtman (jongens junioren) kwam een plaats tekort om verder te komen en ook Gijs Vreugdenhil wist de eindfase niet te bereiken. De meisjes Anna Maria Cupka en Maud Arts speelden goed, maar kwamen tekort om goede keuzes te maken om tot scoren te komen.

In Süchteln waren de senioren succesvol met winst in A-klasse van Sem van Gameren voor Tom Thijssen. Amber van der Velden en Emma van der Zanden werden winnaar van het dubbeltoernooi. In de B-klasse eindigden als tweede Desmond Janssen en derde Emma van der Zanden achter Wolfgang Gueden. De C-klasse werd gewonnen door Maurits Gommans en het Plankentoernooi werd een prooi voor Sem van Gameren voor Desmond Janssen.