Gelijkspel Merselo

Merselo-DOT 9-9 (7-5). Doelpunten Merselo: Anne Gielens en Aniek van den Heuvel (beiden 2x), Ciel van Hoof, Lisa Verhoeven, Angela Litjens, Fleur Claessens en Anke Zegers.

Overloon | In de eerste klasse korfbal deelde Merselo de punten met DOT: 9-9. Voor de gasten was dit het eerste puntje in de zaalcompetitie.

DOT verdedigde vanaf de eerste minuut fel op de Merselose korfbalsters die zichtbaar moeite hadden met die druk. Toch kon de thuisploeg na vele kansen op voorsprong komen uitlopen naar een 7-5 voorsprong bij rust. In de tweede helft liep de Merselose ploeg zelfs uit naar een op het oog comfortabele marge van vier treffers: 9-5. Vervolgens stokte de scoringsdrift en kon DOT met vier treffers op rij een gelijkspel uit het vuur slepen.