Verlies Oranje Wit

Oranje Wit-ODC 11-14 (6-8). Doelpunten Oranje Wit: Maureen Drabbels (5x), Dionne Drabbels (3x), Jessica Klaassens (2x) en Nathalie Loenen.

Venray | In de vierde speelronde van de zaalcompetitie leed Oranje Wit in de hoofdklasse een 11-14 nederlaag tegen ODC.

In de openingsfase ging ODC sterk van start en wist gemakkelijk de korf te vinden. De gasten kwamen al snel op een 0-5 voorsprong. Oranje Wit hield vertrouwen in het eigen spel en bleef zoeken in de aanval. Dit resulteerde in een mooi uitgespeeld eerste doelpunt: 5-1. Toch wist ODC het gat in het begin van de eerste helft nog te vergroten tot 2-8. In de slotfase wisten de Leunse korfbalsters beter grip te krijgen op de aanvallen van ODC. De gasten brachten de achterstand terug tot twee doelpunten (6-8). Na de rust wist de thuisploeg de stand voor het eerst in de wedstrijd gelijk te trekken: 9-9. Ondanks het goede spel en het harde werken van Oranje Wit, was het ODC dat opnieuw op voorsprong wist te komen: 10-13. Beide ploegen scoorden nog een keer en bepaalden de eindstand op 11-14.