Nipt verlies Lake Valley

Lake Valley-De Heiputter: 3-4 (2-1). Doelpunten Lake Valley: Willem Verstraaten, Samir el Ghoul Nino Bruns.

venray | Lake Valley verloor vrijdagavond in in de hoofdklasse E in een matig duel thuis met 3-4 van het lager op de ranglijst geklasseerde FC de Heiputters uit Beegden. In de eerste minuten tastten de teams elkaar af en bleef het lang tot net voor rust 0-0. Toen brak Lake Valley de score open.

Met vloeiende combinaties wist de thuisploeg twee keer te scoren door Willem Verstraaten en Samir el Ghoul: 2-0. Uit een counter kon de tegenpartij nog voor de rust toch nog de 2-1 scoren. Na de rust begon de tegenstander uit Beegden sterker, maar creƫerde weinig. Nu was het Lake Valley dat uit een counter de 3-1 maakte door Nino Bruns op aangeven van Mats Cuijpers. Door een tijdstraf voor een gele kaart voor Nathan van Gerven kwamen de gasten terug in de wedstrijd: 3-2. Helemaal toen zij even later de gelijkmaker maakten: 3-3. In de slotminuten werd het zelfs nog 3-4, toen een van de snelle aanvallers van de gasten slim de bal over doelman Niels Janssen heen stiftte. Lake Valley probeerde nog met meespelende keeper een punt uit de wacht te slepen. Maar dat lukte niet meer. Ondanks de nederlaag blijft Lake Valley staan op de derde plaats in de hoofdklasse. Diverse teams staan echter erg dicht bij elkaar in een grote middenmoot.

De volgende competitiewedstrijd is pas over enkele weken, op zaterdag 18 januari uit in Roermond tegen ZVV Remunj. In de tussentijd speelt het Venrayse zaalvoetbalteam enkele oefenwedstrijden.