Afbeelding
eigen foto

Verstraaten aan de leiding

Venray | De redactie van Peel en Maas zet ook in het voetbalseizoen 2017-2018 wekelijks een speler, trainer of ander 'voetbaldier' van een amateurvereniging in de schijnwerpers. Zijn de tien voorspellingen van de gastspeler beter, dan wint hij een bal voor de jeugdafdeling van zijn voetbalvereniging. Ook dingen de deelnemers met hun totaalscore mee naar enkele prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Danny Caelen van Teamwearwinkel.nl. Afgelopen weekeinde pakte Micha Cox van Sporting ST 3 punten, maar hij heeft nog 6 duels tegoed.

Na de eerste seizoenshelft gaat Hendrik Verstraaten van SSS'18 aan de leiding. Hij scoorde met zijn voorspellingen 9 punten. Verstraaten wordt gevolgd door Freek Wilmsen (Ysselsteyn), Koen Peelen (SV United) en Bas Mertens (Oostrum). Het drietal scoorde 8 punten.

Tussenstand:

1) Hendrik Verstraaten (SSS'18): 9 punten
2) Freek Wilmsen (Ysselsteyn), Koen Peelen (SV United) en Bas Mertens (Oostrum): 8 punten
5) Siem Vullings (Leunen): 7 punten
6) Lars van Treek (Volharding), Mark Claessens (SVOC'01): 6 punten
8) Jens Bonants (Holthees)**: 5 punten
9) Martijn Vestjens (Merselo): 4 punten
10) Bryan Roox (SV Venray), Micha Cox (Sporting ST)***: 3 punten
11) Nick van Ool (BVV'27)*: 2 punten

* De uitslag van het gestaakte duel tussen Venray-Wilhelmina is nog niet verwerkt.
** De uitslagen van de afgelaste duels tussen Ysselsteyn-Liessel, Sporting ST-Egchel en VCA-Leunen zijn nog niet verwerkt.
*** Heeft de uitslagen van SC Susteren-SV Venray, IVO-Ysselsteyn, Stormvogels'28-BVV'27, SV Oostrum-EWC'46, SVOC'01-Merselo en Leunen-SVS nog tegoed.