Monsterscore vrouwen Manual

Manual-Bevo 4 45-12 (24-7). Doelpunten Manual: Joy Jakobs (10x), Ankie Billekens en Karlijn van Els (beiden 8x), Jonna Kessels (6x), Guusje Wessel en Maaike Lipman (beiden 4x), Loes van Dijk (3x) en Manon Hazekamp (2x).

Venray | De handbalvrouwen van Manual stevenen af op de titel in de tweede klasse. In sporthal De Wetteling werd zaterdagavond Bevo 4 verpulverd: 45-12. Met twintig punten uit tien duels heeft Manual nog steeds de maximale score.

Vanaf het eerste fluitsignaal trokken de Venrayse handbalsters het spel meteen naar zich toe. De thuisploeg stond verdedigend sterk en gaf de gasten nauwelijks kansen om te scoren. Aanvallend trok Manual alle registers open. Met snelle tegenaanvallen stond Manual aan het einde van de eerste helft al twintig punten voor. Ook in de tweede helft bleef de Venrayse ploeg domineren. Met goed en gevarieerd aanvalsspel liep het verschil op tot een enorm verschil. Uiteindelijk was de marge aan het einde maar liefst 33 treffers: 45-12. Op zondag 15 december gaat Manual op bezoek bij middenmoter Rapiditas 2, aanvang 13.40 uur.