Nederlaag Merselo

Roka-Merselo 6-5 (5-2). Doelpunten Merselo: Angela Litjens en Lisa Verhoeven (beiden 2x) en Aniek van Den Heuvel.

Roermond | In de eerste klasse leden de korfbalsters van Merselo een nederlaag in de uitwedstrijd tegen Roka uit Beesel: 6-5.

De thuisploeg begon sterk aan het duel en opende al vroeg de score in de Jo Gerrishal in Roermond. De gasten uit Merselo kregen in de eerste helft voldoende kansen, maar de afwerking liet te wensen over. Met uitstekende aanvalsacties hield Merselo wel druk op de thuisploeg, keek bij rust echter tegen een achterstand van drie doelpunten aan: 5-2. De gasten hadden in de tweede helft het beste van het spel, verkleinden de marge tot een doelpunt, maar de punten bleven voor de thuisploeg. Merselo speelt op zondag 15 december thuis tegen DOT. Het duel in de Raaijhal in Overloon begint om 11.15 uur.