Afbeelding
Foto: Vanessa Wessels

Rundfunk, Stapel en Heartbeat

Venray | Schouwburg Venray presenteert ook komende week weer een bomvol programma, met onder meer Rundfunk – Todesangstschrei, Huub Stapel – Het Huwelijk en The Magic Of Jeans – Heartbeat.

Bekijk in onze wekelijkse UIT in Venray agenda wat er allemaal te doen is in Venray

Rundfunk – Todesangstschrei (try-out). Donderdag 19 december 20.15 uur.


Dit keer zijn de heren van Rundfunk in Venray met hun nieuwe cabaretvoorstelling 'Todesangstschrei'. Na 'Wachstumsschmerzen' over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in 'Todesangstschrei' op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen. Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Huub Stapel – Het Huwelijk. Vrijdag 20 december 20.15 uur.

Huub Stapel is weer solo te zien in Schouwburg Venray met 'Het Huwelijk'. Deze pijnlijk grappige cabaretvoorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen. Als ervaringsdeskundige confronteert Huub het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

The Magic Of Jeans – Heartbeat. Vrijdag 27 december 20.15 uur.


Voel het ritme van de show met de hits van toen én met de hits van nu; je kan niet stil blijven zitten. De band neemt je samen met de nieuwe cast live mee op een muzikaal avontuur. Hele generaties groeiden op met Jeans en nu neem je als fan van het eerste uur je kinderen en kleinkinderen mee naar het feest voor jong en oud.

Meer informatie over de voorstellingen staat op de website van de Venrayse schouwburg.

Foto: Vanessa Wessels.