Afbeelding
Persfoto

Pluumen voor vrijwilligers (video)

Pluumen voor vrijwilligers (video)

Venray | In Anno'54 in Venray is afgelopen vrijdag in het kader van de Dag van de Vrijwilliger de jaarlijkse uitreiking van de Pluumen gehouden. De Pluum, een sneeuwpopje, is een waarderingsprijs voor vrijwilligers.

Dit jaar werd een Pluum uitgereikt aan: Wim Janssen (biljartclub VOP), Henk Voermans (wijkcentrum Den Hoender), Mimi Remmers (gemeente Venray), Nelly Moorrees (Zonnebloem Oicastrum), Wendy Seuren (Jeugdclub De Springplank), Annie Emonts (voedselbank), Frederic Corneil (SGL), Wiel Hendrickx (BVV '27 Blitterswijck), Angelique van Gestel (Spelen Doe Je Zo), organisatie 75 jaar bevrijding Veulen, chauffeurs en centralisten Wanssums Info Punt, Eetpunt De Verwennerij Blitterswijck, Schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan, wagenbouwers vastelaovesvereniging D'n Hazekeutel, werkgroep Smile Venray, verkeersregelaars van de Venrayse fietsvierdaagse, verhuiscommissie Winkel van Sinkel, Leendert van Gemert (SV Venray), contactclowns Stichting Vrienden van 't Zorghuus uit Ysselsteyn, Team dit is iets voor jou, vrijwilligers en beginners van Ik Begin en de technische en logistieke medewerkers van het Odapark. Enkele genomineerden waren blij verrast. Ze waren waarschijnlijk met een smoesje door collega's naar Anno 54 gelokt.

Tijdens de zeer drukbezochte avond konden de aanwezigen onder meer ook live genieten van muziek van Atelier Jerusalem en een demonstratie rolstoeldansen. Daarnaast verraste Sinterklaas de aanwezigen met een bezoek.