Inalfa staat centraal in de komende twee uitzendingen van Venray van toen.
Inalfa staat centraal in de komende twee uitzendingen van Venray van toen. Foto: Sinvid

Inalfa centraal in Venray van toen

Venray | Het historische tv-programma Venray van toen staat in december 2019 en januari 2020 in het teken van Inalfa.

Het bedrijf ontwikkelde zich in vijftig jaar van een metaalwarenfabriek tot een wereldwijde schuifdakenproducent. In deze eerste aflevering wordt teruggeblikt op de historie van het bedrijf. Deze uitzending is op Peel en Maas TV te zien op zaterdag 7 december om 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 8 december 18.00 uur). Deel twee wordt uitgezonden op zaterdag 4 januari 2020 om 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 5 januari 18.00 uur).

Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Van den Munckhof BV.

Foto: Sinvid Mediamakers.


Bijeenkomst prostaatkanker

Beugen | De ProstaatKankerStichting houdt samen met het Maasziekenhuis in Boxmeer op vrijdag 20 december een middag voor mannen met prostaatkanker.

Het thema deze middag is Hormoontherapie, heb ik dan nog kwaliteit van leven? Lotgenoten kunnen elkaar ontmoeten en ervaringen en tips uitwisselen. De bijeenkomst staat ook in het teken van kennismaking met de ProstaatKankerStichting en wat de stichting voor patiƫnten kan betekenen. Ook partners en naasten zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in het vergadercentrum op de begane grond van het Maasziekenhuis. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.