Volharding blijft wisselvallig

Volharding blijft wisselvallig

Volharding-SVSSS 1-2 (0-1). Doelpunt Volharding: Vincent Buijssen.

Vierlingsbeek | Volharding heeft de zege van een week eerder tegen Heeswijk geen goed gevolg kunnen geven. De ploeg van trainer Johan Vullings ging in Vierlingsbeek met 1-2 onderuit tegen SVSSS uit Udenhout. Zo blijft Volharding wisselvallig presteren in de tweede klasse H.

Volharding begon goed aan het duel met SVSSS. Zo raakte aanvoerder Mark Blenckers nog de paal. Toch ging het niet veel later mis voor de thuisploeg. Lars van Treek verspeelde de bal en daar profiteerde Bram van de Bijgaart van: 0-1. Daarna was Volharding van slag, maar daar profiteerden de bezoekers er niet van.

Na rust begon de thuisploeg weer dreigend, maar Vincent Buijssen en Blenckers hadden hun vizier niet op scherp staan. Na de goede fase van Volharding kwamen de bezoekers op 0-2. Stefan Dekkers omspeelde Nino Janssen en hij schoot de bal bekwaam achter doelman Roel van Rens.

Een paar minuten later kwam Volharding terug in de wedstrijd. Buijssen schoot de bal met een afstandsschot achter SVSSS-doelman Bjorn Boer. Daarna drong Volharding nog wel aan, maar diverse kansen werden om zeep geholpen. Zo leed de tweedeklasser de vijfde nederlaag in tien duels. Volharding heeft slechts drie punten meer dan hekkensluiter Real Lunet. Zondag treft Volharding de hekkensluiter in Vierlingsbeek.