Nieuwe dreun voor SSS'18

Nieuwe dreun voor SSS'18

Heeze-SSS'18 3-1 (1-0). Doelpunt SSS'18: Bas Joosten.

Heeze | SSS'18 ging zondagmiddag op bezoek bij concurrent Heeze kopje onder: 3-1. Door de nederlaag groeit het gat met Heeze naar vijf punten. SSS'18 blijft door de nederlaag steken op vier punten uit tien duels. Alleen Venray pakte dit seizoen minder punten in de eerste klasse D.

Heeze staat een plek hoger dan SSS'18 en heeft dus vijf punten meer uit evenveel duels. De bezoekers uit Overloon kwamen in de eerste helft op achterstand. Tom Derkx schoot de thuisploeg op voorsprong. Na rust verdubbelde diezelfde Derkx de voorsprong voor Heeze: 2-0. Bas Joosten zette de aansluitingstreffer op het scorebord, maar verder kwam SSS'18 niet. De schade werd zelfs nog groter. Vlak voor tijd bepaalde Jorg van Galen namelijk de eindstand op 3-1.

Zondag wacht SSS'18 weer een loodzware opgave. Dan ontvangt het team van trainer Ruud Vermeer namelijk koploper Chevremont. De aftrap van het duel in Overloon is om 14.00 uur. SSS'18 boekte op 10 november de tot nu toe enige zege van het seizoen. Toen werd Wilhelmina'08 in Weert met 1-4 verslagen. Concurrent Heeze speelt zondag tegen Veritas.